Katten Anneke (2200707) (13264)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: schildpad

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: 2 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: misschien; zit nu bij Atelle
Kan bij kleine kinderen: onbekend
Kan bij grote kinderen: ja
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Anneke heeft net haar laatste kittentje uitgezwaaid. Het is een heel erg lief meiske en heel gemakkelijk in de omgang. Ze vindt eigenlijk alles wel goed en is dol op snoepjes. Eten vindt ze ook een leuke hobby en dat geldt voor alle moederpoezen: van zorgen word je hongerig! Spelen doet ze ook graag, ook met haar kittens waar ze heel goed voor zorgde en een hele lieve moeder voor was. Ze is gewoon heel lief en spint bijna de hele dag. Ze wil heel graag naar een huisje waar ze fijn mag genieten en waar ze liefde kan geven. Een echt schatje. Ze komt ook op schoot, maar het is een echte kat: ze doet dat alleen als ze zelf wil.

Ze deelt haar verblijf met Atelle en dat gaat best goed (maar is geen garantie dat het ook met úw kat gaat accorderen).

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.