Katten Anzar (2301359) (21176)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  1 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: ja
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: nee, tenzij rustig en ervaren
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Anzar is zijn “carrière” bij ons begonnen met zich verstoppen achter zijn mandje en blazen als je hem benaderde. Nadat hij een paar keer eten had gekregen, begon hij duidelijk anders over ons te denken: het blazen bleef, maar meteen erna kwam hij naar voren om heel stevige kopjes te komen geven. Eerst aan het voerbakje, daarna aan je hand. Die hand mag hem dan ook aaien. Het is zo’n knoestig streetwise katertje dat het verdient om een eigen baasje te krijgen. Binnenhouden is geen goed plan, een tuin en regelmatig een bakje brokjes zal met gejuich begroet worden. U zal beloond worden met heel veel kopjes (lees: kopstoten, want deze jongen steekt z’n enthousiasme niet onder stoelen of banken). Enige ervaring is gewenst, Anzar zal in het begin bang zijn.

Hij is in het verblijf gezet waar ook de gebroeders Jazzy en Snoes zitten. Na een paar dagen in een holletje is hij tevoorschijn gekomen. Hij heeft zich fantastisch ontwikkeld, geeft energiek kopjes en strijkt fanatiek langs je benen. Hij gaat zelfs hoog op z’n achterpoten staan om kopjes aan je te geven. Kijk dat leuke bolle koppie eens! Hij heeft er zin in.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.