Katten Aride (2100165) (05630)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: 2 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kleine kinderen: onbekend
Kan bij grote kinderen: ja
Moet naar buiten: ja
Speciale zorg: nee

Het eerste wat natuurlijk opvalt aan deze poes is de markante tekening op haar snoetje: het witte ringetje naast en onder haar neus. Heel apart! Ze heeft nog meer wit en dat zit zoals gebruikelijk allemaal aan de onderkant; befje, buik en sokjes. Ze is best groot, lekker gevuld en vriendelijk. Wat we er tot nu toe van zien lijkt het een rustige poes. Ze is net gesteriliseerd en is met de welbekende lampenkap gearriveerd in de gewone kattenverblijven. Ze is niet blij met de lampenkap (dat zijn ze uiteraard vrijwel nooit) maar u mag gerust kennis met haar komen maken.

Meer informatie volgt z.s.m.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.