Katten Asti (2200792) (15718)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: driekleurtje

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: 2 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: ja
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: onbekend
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Asti is een prachtig gekleurde poes die haar vijf heel verschillend gekleurde kindertjes uitgezwaaid heeft. Het was haar laatste nestje: ze is inmiddels gesteriliseerd.

Mams zelf was aanvankelijk een tikkeltje onzeker. Ze kan wel geaaid worden maar oppakken is niet haar ding. Ze was verrassend snel op haar gemak na aankomst in de reguliere kattenverblijven, ze wandelde eigenlijk al meteen rond. Dat zien we graag!

Ze deelt haar verblijf met grote zwarte kater Metz en dat gaat best goed, zeker van de kant van Asti. Als ze iets te dichtbij komt naar de smaak van Metz krijgt ze een pets, maar over het algemeen respecteren ze elkaars grenzen en ze tolereren elkaar.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.