Katten Atelle (2200578) (13453)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: rood/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: 1 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: misschien; zit nu bij Jitu en Anneke
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: onbekend
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Misschien hebt u Atelle een paar keer langs zien komen op Facebook: zij is de jongedame met de gebroken achterpoot, die door de dierenarts werd voorzien van uiterst modieuze spalken. Ze kreeg een hip laarsje van achtereenvolgens zebraprint, panterprint, en een fantasieprint van een sterrenhemel. We hoorden haar niet klagen over haar outfit! Behalve dat het natuurlijk helemaal niet lekker zat. Probeer maar eens opgerold te slapen met zo’n stijf ingepakte achterpoot die altijd in de weg ligt… Maar onder die prachtige prints is de poot keurig genezen. Toen de spalk afmocht moest ze wel weer even opnieuw uitvinden wat ze ook alweer met die poot moest doen, maar nu huppelt ze weer opgelucht op vier poten rond.

Atelle is een ranke, slanke poes, die altijd smal is gebleven ondanks de beperkte bewegingsruimte en de royale porties brokjes. Inmiddels is ze verhuisd naar de reguliere kattenverblijven. Daar was het natuurlijk eerst kat-uit-de-boom-kijken, maar nu stiefelt ze gewoon lekker rond, komt kennismaken en geeft kopjes.

Ze deelt haar verblijf met Jitu en Anneke en dat gaat best goed (maar is geen garantie dat het ook met úw kat gaat accorderen).

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.