Katten Bamboe (2000844) (04797)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit
  • Gereserveerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: geboren ongeveer 8 mei 2020
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: ja
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: ja mits rustig
Moet naar buiten: nee
Speciale zorg: nee

Bamboe is een zeer verlegen katje. Toen hij nog heel klein was vond hij mensen heel eng, maar daar groeide hij al snel overheen. Hij knuffelt en speelt als de beste op plekken en met mensen die hij kent, maar met nieuwe mensen in een nieuwe omgeving kijkt hij liever eerst de kat uit de boom. Met iets lekkers is hij echter wel snel overgehaald.

Bamboe is heel makkelijk, maar trekt zich wel terug als het te druk wordt voor hem. Het wordt daarom afgeraden om Bamboe met jonge kinderen te plaatsen. Bamboe is echt een schootkatje en wordt ook graag opgepakt en vertroeteld; hoe kun je hem dat ook weigeren met zo’n vertederende blik en guitig neusje. Hij is wel een beetje eenkennig, dus benader hem tactvol en rustig, geef hem de tijd om aan je te wennen. Als de klik er eenmaal is, is hij voor altijd je beste maatje.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.