Katten Bani (2101139) (06835)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: rood

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: 1 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: ja
Kan bij kleine kinderen: onbekend
Kan bij grote kinderen: ja
Moet naar buiten: ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Bani is een vriendelijk, rood, jongvolwassen kereltje. We hebben hem getrakteerd op een uitgebreide borstelbeurt want er hing nog een halve winterjas losjes aan. Z’n zomerpakje zal hem heel wat beter bevallen. Na aankomst in de reguliere kattenverblijven verstopte hij zich niet, hij installeerde zich op een hoge uitkijkpost om de gang van zaken eens goed te bestuderen. Hij was wel een beetje onder de indruk.

Als je zijn verblijf in gaat, komt Bani je meteen begroeten en dan wil hij heel graag geaaid worden. Hij vindt het heerlijk! Hij geeft kopjes en spint tevreden. Hij is wel een tikkeltje onzeker; bij onverwachte bewegingen schrikt hij en wil hij zich nog wel eens even terugtrekken in een krabpaal-holletje. Lief, zachtaardig kereltje.

Met een laserlichtje doe je hem géén plezier. Veel katten gaan helemaal uit hun dak als ze zo’n dingetje zien, maar Bani is er bang van, gaat ervandoor en verstopt zich in een holletje…

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.