Katten Beer (2100385) (06059)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: 10 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kleine kinderen: onbekend
Kan bij grote kinderen: ja
Moet naar buiten: ja
Speciale zorg: nee

Beer liep al een tijdje ergens rond. Hij was in goede conditie en wist kennelijk zijn kostje wel bij mekaar te scharrelen, er waren vast mensen die voor hem zorgden. Toch werd het tijd dat hij wat vastigheid in zijn leven kreeg. Toen hij bij ons arriveerde, bleek hij over een chip te beschikken, maar de eigenaar is niet meer te traceren en Beer is toe aan een eigen baasje en een vast onderkomen. Het is een vriendelijke knaap en zijn leeftijd is hem niet aan te zien: hij ziet er uitstekend uit.

Hij is een nieuwe situatie begrijpelijkerwijs wat onzeker en heeft even wat tijd nodig om te wennen aan de nieuwe omgeving en alle nieuwe geluiden en indrukken. Hij vindt het best spannend maar als het rustig is komt hij hij snel tevoorschijn, geeft flink kopjes, komt op schoot liggen en zoekt echt beschutting bij je. Hij zou het liefst zo in je wegkruipen, de lieverd.

Meer informatie volgt z.s.m.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.