Katten Binx (2200888) (17744)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  geboren 27 april
Kan bij honden: nee
Kan bij katten: ja graag!
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: ja mits rustig en ervaren
Moet naar buiten:  nee
Speciale zorg: nee

Binx maakt deel uit van het nestje Binx – Zonne – Zeppo. Het drietal is inmiddels groot genoeg om gepresenteerd te mogen worden bij de “grote katten” op de website, maar ze verblijven nog gewoon in de kittenkamer.

Binx heeft een bijna volkomen symmetrisch wit maskertje op zijn snoetje. Het is een lief, onzeker katertje dat op zijn hoede is maar je kunt hem wel aaien, hij begint dan ook te spinnen. Hij is nieuwsgierig en speels. Hij is van zijn nestje de minst bange maar is best onzeker. Dat zie je terug op zijn snoetje: hij kijkt vaak heel “serieus”.

Nu het minder druk begint te worden in de kittenkamer zien we dat hij echt niet heeft stilgezeten in zijn ontwikkeling. Hij komt naar je toe om kopjes te geven en aangehaald te worden. Hij heeft tegenwoordig ook een veel ontspannener blik op zijn snoetje. Binx: we zijn trots op je. Je bent leuk, lief, en je doet het goed!

Het is geen katje om de rest van z’n leven in z’n eentje door te brengen, hij vindt het heerlijk om soortgenootjes om zich heen te hebben. Hij deelt ook maar wat graag zijn mand met een ander kitten, maakt niet uit wie, we zien hem in diverse combi’s gezelligheid zoeken en vinden. Gun hem deze vriendschap en adopteer hem samen met een ander groot kitten of adopteer hem als u een vriendje zoekt voor een katje dat u al hebt en dat wel een maatje kan gebruiken.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.