Katten Blossom (2301421) (24395)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  geboren 4 juni 2023
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: wisselend
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: nee
Moet naar buiten:  niet beslist
Speciale zorg: nee

Blossom is een wit met cypers poesje met mooie zwarte eyeliner. Ze is eind juli 2023 gevonden samen met haar moeder. Er waren geen andere nestgenootjes bij. Het poesje is toen naar een gastgezin gegaan omdat ze nog niet gesocialiseerd was.

Blossom liet zich daar redelijk aaien. Ze kwam steeds langslopen met haar staartje fier in de lucht. Ze vond spelen met een hengel erg leuk en uiteraard hield ze ook van lekkere hapjes. Die kwam ze zelf halen. Tijdens het eten van lekkere dingen liet ze zich uitgebreid aaien. Ze is naar mensen toe vriendelijk maar onzeker. Naar andere kittens/katten is ze wisselend. Ze moet echt even wennen en kan dan haar eigen ruimte verdedigen. Na een tijdje is er weer een evenwicht gevonden, maar er moet wel rekening mee worden gehouden bij adoptie. We zien dit ook in onze kittenkamer.

Bij ons in de kittenkamer heeft ze veel andere kittens om zich heen. Ze doet het goed maar zoekt niet echt aansluiting bij de soortgenootjes. Als er eentje in al zijn/haar argeloosheid te opdringerig wordt naar haar smaak, laat ze duidelijk merken dat niet op prijs te stellen. De enige waar ze vriendjes mee was, was Leo. Ze heeft een uitstekende smaak! Leuk om te zien hoe ze letterlijk om elkaar heen draaiden en samen door de kamer koersten. Leo is inmiddels al geadopteerd.

Ze vindt het echter niet prettig om geaaid te worden. Wel bijna, maar juist die laatste stap zet ze nog niet. We zijn bezig met het uitbreiden van haar repertoire in deze richting. Wie geeft deze lieve, nog wat onzekere jongedame een fijn huisje? Als je haar vertrouwen hebt gewonnen, krijg je er waarschijnlijk veel liefde voor terug.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.