Katten Calica (2201075) (14137)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: driekleurtje

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  1 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kleine kinderen: onbekend
Kan bij grote kinderen: ja
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

We krijgen heel veel jongvolwassen poezen binnen, en Calica is er een van. Er zitten momenteel opvallend veel driekleurtjes bij. Driekleurtjes Isola, Lamone en Dacca zijn inmiddels ook op de site verschenen. We kunnen gaan kwartetten! Ze zijn jong, ze zijn mooi, ze hebben allemaal een driekleurig jasje aan met wat variatie in de hoeveelheid wit, en het zijn allemaal jongedames.

Wist u trouwens dat driekleurtjes altijd vrouwelijk zijn? Je hoeft dus niet eerst een discrete blik onder de staart te werpen. Slechts een heel enkele keer blijkt het tóch een kater te zijn maar dat is uiterst zeldzaam en komt bijna niet voor. Is het dan een poes met ballen of een kater met een hip jurkje?  😉

Calica is moeilijk te fotograferen omdat ze meteen opstaat als je naar haar toe loopt en een camera op haar richt. Maar het is gelukt om er een paar te maken.

Meer informatie volgt z.s.m.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.