Katten Carson (2000782) (01330)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: rood/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: 5 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: ja
Moet naar buiten: ja
Speciale zorg: nee

Oke, hij ziet er nog wel een beetje verfomfaaid uit, maar dat mag als je lang op straat hebt geleefd. Carson is in zijn jeugd opgegroeid bij mensen en is vervolgens op straat beland. Hij was nog niet gecastreerd en dan groeien de knapen uit tot bakbeesten met indrukwekkende spierbundels. Carson ziet er dus uit als een trouwe bezoeker van de katersportschool: indrukwekkende bokserwangen, een stierennek, en een machtige borstpartij. Hij weegt meer dan 5 kilo, is toch niet echt groot maar wel heel “massief”. Zulke kerels hebben ook nauwelijks een nekvel, vrijwel alle ruimte is opgevuld met spieren en katermassa.

In al dit fysieke vertoon schuilt een onzekere en vriendelijke kerel die, als hij al z’n moed bij elkaar geraapt heeft, graag kopjes komt geven (van het kaliber kopstoot en een hoop geduw) en graag geaaid en gekriebeld wordt. In de aanloop daarnaartoe hoor je een aards en trillend gerommel dat het opstarten is van z’n spinmotortje.

Carson is nu dan toch gecastreerd maar zijn postuur zal hij vermoedelijk wel blijven houden, die hormonale investering verdwijnt niet zomaar. Het zal u duidelijk zijn dat dit geen kerel is voor een appartement, Carson moet flink naar buiten kunnen maar het wordt wel tijd dat hij goed verzorgd wordt en een dak boven z’n hoofd krijgt.

Een indrukwekkende knaap voor een liefhebber van dit soort zware jongens met een klein hartje. Carson laat overigens behandelingen wonderbaarlijk goed toe: of je er nou een pilletje in moet stoppen of z’n oren moet zalven, hij is nog nooit boos geworden en heeft nog nooit een pets uitgedeeld of gehapt. En als straks alle krasjes en andere sporen van z’n straatleven zijn verdwenen, zal hij er schitterend uitzien.