Katten Delilah (2200877) (12934)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  bijna 2 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kleine kinderen: onbekend
Kan bij grote kinderen: ja
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Delilah is een mooie zwart/witte poes. Ze heeft twee hele lieve kittens grootgebracht. Nu is het tijd voor haarzelf! Ze kijkt in het begin een beetje de kat uit de krabpaal. Ze vindt het dan even spannend en zal wat verstijven, maar ze blijft heel lief en gewoon te aaien en op te pakken. Als ze je eenmaal kent komt ze graag kopjes geven en aandacht zoeken.

Ze is heel rustig en kijkt graag uit het raam. Als de deur opengaat kijkt ze heel goed of ze misschien mee eruit kan, ze zal straks graag weer naar buiten gaan.

Of ze kattenvriendjes leuk vindt, is nog onbekend. Ze heeft katten van het gastgezin gezien en vindt ze heel interessant. Ze heeft niet geblazen en wilde wel toenadering zoeken. Omdat de kat van het gastgezin soms kan blazen, hebben we het niet zover laten komen. Dan heeft ze in ieder geval geen vervelende ervaring. We hebben de indruk dat het wel goed kan komen.

Oh ja, ook niet onbelangrijk: het is een ontzettend schone poes! Ze ruimt haar poep heel netjes op, je ziet en ruikt er niks van. Ze maakt ook geen rommel om de kattenbak heen.

Haar kittens heten Freya en Frizzy en kunt u zien op onze kittenpagina.

Attentie. Deze kat zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat in het gastgezin.