Katten Delilah (2200877) (12934)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten  alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  2 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: misschien, zit bij verschillende andere katten
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: ja, mits rustig, en enige ervaring gewenst
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Delilah is een mooie zwart/witte poes. Ze heeft twee leuke, aardige kittens grootgebracht. Nu is het tijd voor haarzelf! Vriendelijke poes die haar verblijf deelt met verschillende andere katten in wisselende samenstelling. Hoe dat gaat hangt mede van de andere katten af. Als die flink “aanwezig” zijn dan gaat het redelijk maar houdt ze zich wel afzijdig want dan wordt ze gauw overvleugeld. Als de andere katten meer timide zijn dan is het opeens Delilah die ruimte gaat innemen en de boel gaat overheersen.

Ze kijkt in het begin in een nieuwe omgeving eerst de kat uit de krabpaal. Ze vindt het dan eventjes spannend, maar ze blijft gewoon te aaien en op te pakken. Als ze je eenmaal kent komt ze graag kopjes geven en aandacht zoeken. Een aaitje wordt gewaardeerd, en af en toe speelt ze wat. Waarschijnlijk zal ze zich het beste op haar gemak voelen in een rustig huishouden, zodat ze goed tot haar recht komt. Waarschijnlijk heeft het haar voorkeur om de enige poes des huizes te zijn, maar dat hangt ook af van hoe “aanwezig” een eventuele andere kat is. En u wilt natuurlijk ook niet dat ze uw verlegen kat naar de achtergrond verbant… In haar eentje kan ze gewoon lekker zichzelf zijn zonder de stress vanwege een huisgenootje.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.