Katten Dori (2300284) (19891)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  1 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: ja
Kan bij kleine kinderen: onbekend
Kan bij grote kinderen: ja
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

De moederpoezen beginnen terug te komen uit de opvanggezinnen waar ze hun kroost hebben grootgebracht; Dori is er eentje van. Ze heette in eerste instantie Dorito’s maar dat werd snel verkort naar Dori. Ze is nog jong en is een vriendelijk, makkelijk poesje. Madam presteerde het om al gelijk weer krols te zijn… Ze had haar kittens nog maar net uitgezwaaid of ze zat alweer verlangend rond te kijken naar een knappe kater. Kunt u nagaan met welke sneltreinvaart niet-gesteriliseerde poezen zich voortplanten! Ze is inmiddels gesteriliseerd dus de knappe kater is gecancelled.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.