Katten Esry (2101979) (09105)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: geboren ongeveer begin januari 2021
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: ja
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: onbekend; onzekere poes
Moet naar buiten: ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Esry is vanaf haar geboorte niet echt “ondergedompeld” geweest in mensen waardoor ze wat onzeker tegenover ons staat. We zijn met haar aan de slag gegaan en ze maakt goede vorderingen. Ze heeft gewoon even wat tijd nodig om te ontdooien. We laten haar zoveel mogelijk positieve ervaringen met ons opdoen, en lekkere hapjes zijn sowieso altijd al een heel overtuigend hulpmiddel.

Ze heeft in een paar weken tijd geleerd dat het prettig is om geaaid te worden, al is het maar het koppie en de wangetjes. Ze spint erbij en begint kopjes te geven. Ze heeft even samen met een andere poes gezeten die bepaald niet vriendelijk naar haar was. Nu die geadopteerd is, heeft Esry veel meer bewegingsruimte en is ze veel meer ontspannen. Ze komt nu ook uit zichzelf naar ons toe, om kopjes te geven en om aaitjes te halen. Ze vindt het nog wel een beetje spannend en kan schrikken als ze je aaihand niet ziet aankomen, maar ze is goed aan het loskomen. Ze begint ook te spelen. Esry is zich volop aan het ontwikkelen!

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.