Katten Fico (2001975) (03946)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met veel wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: 4 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kleine kinderen: onbekend
Kan bij grote kinderen: ja
Moet naar buiten: ja
Speciale zorg: nee

Deze heer kun je alleen maar met gepaste eerbied benaderen. Hij heeft de allures van een pasja die flink van het goeie leven heeft genoten. Omdat hij ook nog niet gecastreerd was (nu wel) beschikt hij over een indrukwekkende set breedbeeldwangen. Daaronder de nek van een gorilla en de borstpartij van een bulldogje. Genoeg om even stil van te zijn. Wat een kerel! Al dit vertoon heeft wel effect op de weegschaal: meneer weegt bijna 6 kilo. Hij maakt zich overigens niet druk, is opvallend rustig en is dik tevreden met zijn mand.

Fico krijgt woensdag 25 november voor alle zekerheid een hartecho.

Meer informatie volgt z.s.m.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.