Katten Flake (2301761) (23062)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  geboren ongeveer 15 maart
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kleine kinderen: onbekend
Kan bij grote kinderen: ja
Moet naar buiten:  een tuin zou wel fijn zijn
Speciale zorg: nee

Flake is typisch zo’n knaap “tussen servet en tafellaken”. Veel te groot om nog voor een kittentje door te kunnen gaan, maar nog niet groot genoeg om echt met de volwassen kerels mee te draaien. Zulke mannen-in-wording passen niet tussen het grut in de kittenkamers, daarom zit Flake lekker in de hal met de volwassen katten en wordt hij nu ook op de volwassen pagina op de website gepresenteerd.

Hij had bij binnenkomst een luchtweginfectie in zijn longen waarvoor hij behandeld is. Hij heeft een intense blik – en zien we dat nou goed? Loenst hij een ietsiepietsie? Wat charmant!

Het is een heel energieke jongeman die enthousiast speelt en jaagt. Van een hengeltje wordt hij heel vrolijk en zeer fanatiek, hij gaat er als een dolle achteraan, zeker als er veren aan zitten. Af en toe eventjes rusten, en dan weer door! Tussen het spelen door is hij goed aaibaar maar het liefst van al is hij aan het spelen. Leuk jong katertje, levendig en blij.

Het is geen goed idee om deze knaap te parkeren op een klein appartementje, geef hem vooral ruimte voor zijn sprongen en zijn slidings. Een tuin waarin hij zijn energie kwijtkan is ook helemaal geen verkeerd idee.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.