Katten Flowkey (2400351) (25868)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: wit/zwart
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens, katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  1 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: misschien; leefde samen met Mila
Kan bij kleine kinderen: onbekend
Kan bij grote kinderen: onbekend
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

De eigenaar van Flowkey is overleden, zodat de jonge knaap moet omzien naar een nieuw baasje. Hij zat op een appartement samen met poesje Mila, maar ze hoeven niet samen geadopteerd te worden; ze gaan ietwat hardhandig met elkaar om. Mila mag gerust weer binnengehouden worden, maar voor Flowkey lijkt het ons wijzer als hij naar een huis met tuin gaat. Hij heeft veel energie en die zal toch ergens naartoe moeten. Deze levendige knaap zal erg happy zijn met de extra prikkels die een tuin biedt.

Hij heeft niet als voorschotje daarop alvast zijn hangmat opgeknoopt in een weelderig park; het is slechts een decor-doek maar wát een mooi decor! Dat kijkt toch heel wat prettiger dan de grijzige tralies. Bij wie mag Flowkey zijn hangmatje wél ophangen in een maar al te echte tuin? Hij zal zijn ogen uitkijken en dolgelukkig zijn met het extra vertier in de buitenlucht. Daar kan geen decor tegenop…

Het is een vriendelijke, speelse knaap die aaitjes komt halen en dan volop aan de slag gaat met het aangeboden speelgoed. Een hengeltje met wat leuks eraan valt goed in de smaak!

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.