Katten Fluffy (2200313) (12224)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: rood/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: 6 jaar
Kan bij honden: nee
Kan bij katten: nee
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: ja mits rustig
Moet naar buiten:  nee
Speciale zorg: nee

Fluffy is afgestaan omdat zijn eigenares niet meer voor hem kon zorgen. Hij is sinds zijn geboorte binnengehouden. Meegekomen informatie:
Hij is onzeker en schichtig maar doet geen vlieg kwaad, je moet hem gewoon zelf laten komen. Het is een rustige kat die ook af en toe z’n speelse momenten heeft, verder is hij op zichzelf. Hij komt op een gegeven moment wel naast je liggen. Er was regelmatig iemand thuis. Hij wordt niet graag opgepakt en hij houdt van een schone kattenbak. Als hij je eenmaal kent kan hij heel knuffelig zijn, en dan komt hij ook heerlijk op schoot.

Zoals vrijwel alle binnenkatten die bij ons komen reageerde Fluffy alsof hij op een andere planeet terecht was gekomen. Heel zijn vertrouwde wereldje was weg en hij vond alle nieuwe dingen maar verontrustend; bij elk geluid zou hij het liefst in rook opgaan. Het kostte ook moeite om hem voldoende te laten eten; met extra lekkere dingetjes probeerden we hem over te halen.

Hij vindt het heerlijk om aangehaald te worden; hij geeft enorm veel kopjes en gaat daarbij zo ongeveer ondersteboven staan. Het is gewoon een eersteklas lieverd waar helemaal geen kwaad in zit, en het is echt niet moeilijk om vriendjes met hem te worden. Een lieve, verlegen lobbes!

Hij is een paar weken geadopteerd geweest maar is teruggekomen omdat het niet boterde tussen hem en de daar al aanwezige kat. Laat hem maar lekker het enige huisdier zijn, dan heeft hij ook niet de stress van het moeten wennen aan een ander dier (en het andere dier niet aan hem). Hij was overigens heel snel gewend en op z’n gemak in zijn nieuwe huis, en hij at goed. Dat horen we graag!

Fluffy is een kat voor een rustig huishouden met zo min mogelijk opschudding. En als u op vakantie gaat dan kunt u maar beter verzorging aan huis regelen, want hij zal helemaal over z’n toeren raken van een pension. Lekker thuislaten in zijn vertrouwde omgeving en een lieve oppas charteren! Bij wie mag deze vriendelijke, zachtaardige, verlegen kerel weer lekker op de bank komen liggen? Superlieve kat.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.