Katten Freddo (2301599) (21656)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  1 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: wrsch. wel
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: nee tenzij rustig en ervaren
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Freddo is een knaap die voorjaar 2022 het daglicht zag en inmiddels is uitgegroeid tot een slanke, glanzende, pikzwarte jongeman. Op het adres waar hij was komen aanlopen werd hij goed verzorgd, maar hij kan er niet meer naar terug. Hoe hij daarvóór leefde is niet bekend. Hij is wel bij mensen opgegroeid en vindt het fijn om geaaid te worden maar hij heeft ook veel buiten geleefd. Niet elk jong katje heeft het geluk om op te groeien in een veilige, verzorgde omgeving met liefhebbende mensen… Hoog tijd dat hem dat nu wél gegund wordt. Hij is inmiddels gecastreerd en zit in de reguliere kattenverblijven. Dat is even flink wennen: onbekende geluiden, nieuwe omgeving, en hij deelt zijn verblijf met enkele katten die hij nog niet kende dus hij schrok zich een hoedje.

Inmiddels is hij geacclimatiseerd én geaccepteerd. En hij is veelbelovend: ondanks dat hij er nog wat gespannen uitziet op de foto’s, laat hij blijken graag op schoot te komen.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.