Katten Fresca (2101382) (07327)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: rood/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: 2 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: twijfelachtig, liever niet
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: ja, 12+
Moet naar buiten: ja, minimaal tuin
Speciale zorg: kattenbak met kap nodig

Fresca is binnengekomen met een vijftal kittentjes. Het kroost werd opgenomen in een gastgezin voor socialisering, en mams zit inmiddels in onze reguliere kattenverblijven. Het is een goeie eter: de meeste moederpoezen eten zich een slag in de rondte om te herstellen van hun zwangerschap en kraamperiode.

Ze kan wisselend overweg met andere katten. Ze heeft bij Tabor gezeten en zit nu bij Nitzo; dat gaat redelijk. Maar ze maakt knallende ruzies met buurvrouw Lucy.

Ze heeft vermoedelijk veel tijd buiten doorgebracht, het is geen goed plan om haar veel binnen te gaan houden. Ze heeft binnen wel een kattenbak nodig waar een kap op zit; ze heeft de neiging om tijdens het plassen overeind te komen met haar achterwerk en dan gaat een deel per ongeluk overboord. Een kap zorgt ervoor dat alles netjes binnenboord blijft.

Meer informatie volgt z.s.m.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.