Katten Gijsje (2400530) (26153)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met rood

Kijken en adopteren

U kunt kittens, katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  1 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kleine kinderen: onbekend
Kan bij grote kinderen: onbekend, wrsch. wel
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Dit aardige en fraaie jonge poezeltje is voorzien van cyperse streepjes maar heeft overal ook volop rode accenten. Zelfs de bekende letter “M” op haar voorhoofd is half zwart half rood.

Ze is overduidelijk bij mensen opgegroeid maar een eigenaar heeft zich niet gemeld. Ze mag naar een nieuwe liefhebber. Je hoeft maar weinig te doen om vriendjes met haar te worden, je hoeft alleen maar te gaan zitten. Ze weet niet hoe snel ze zich op je schoot moet nestelen voor een knuffelsessie… Zeer lief jongedametje.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.