Katten Ginger (2102330) Milkey (2102331) (11920)

  • Diersoort: katers
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: rood en wit/rood

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: geboren september 2021
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: ja mits rustig en ervaren
Moet naar buiten:  nee
Speciale zorg: nee

Ginger (rood) en Milkey (wit/rood) kunnen uitsluitend samen geadopteerd worden. Het zijn broertjes, ze kunnen uitstekend met elkaar overweg en willen graag bij elkaar blijven. Het zijn schuchtere, ietwat schichtige katjes die in hun prille leventje pas aan de late kant in contact zijn gekomen met mensen, waardoor ze de gebruikelijke socialiseringsperiode gemist hebben. Ze mogen gerust binnengehouden worden. Het zijn leuke knaapjes die heel graag spelen. Dat is dan prompt ook hun “toegangsdeur”, net als lekkere hapjes natuurlijk. Prima katjes voor mensen met ervaring, die er een “project” van maken om de mannekes nog wat meer op hun gemak te stellen in de omgeving van mensen.

In eerste instantie was Milkey angstiger dan zijn rode broertje, maar hij heeft een inhaalslag gemaakt waarbij hij zijn broertje voorbijgestreefd is, zodat juist Ginger nu de schuchterste van het tweetal is. Maar beide kereltjes zijn van goede wil en staan te popelen om met het speelgoed dat u voor ze heeft aangeschaft, aan de slag te gaan. Dan vergeten ze ook meteen even dat ze eigenlijk wat verlegen zijn…

Attentie. Deze katjes zitten in het asiel. Als u interesse hebt in deze katjes, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de katjes.