Katten Isah (2301477) (21641)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: wit/zwart

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  1 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: nee tenzij rustig en ervaren
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Altijd leuk, witte katten waarbij een zwarte verfkwast zich schijnbaar lukraak heeft uitgeleefd. Schijnbaar, want het zwarte kinnetje en de zwarte staart zijn trefzeker geplaatst. De rest is wat meer uit de vrije hand neergezet. Eén ding staat vast: van elk ontwerp is er maar eentje.

Isah is een tikkeltje onzeker, op het verlegene af. Poesje voor een rustig huishouden met enige ervaring, waar ze de tijd krijgt om op haar gemak haar draai te vinden.

Ze heeft een licht hartruisje (iets wat veel voorkomt bij katten), waarvoor ze een hartecho heeft gehad. Het zag er allemaal niet verontrustend uit. Omdat Isah nog maar amper 1 jaar oud is en nog niet volledig is uitgegroeid, is het advies om de hartecho over een half jaar nog een keer te herhalen om te kijken of er iets veranderd is. Het volledige rapport kunt u gerust bij ons opvragen.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.