Katten Jitu (2201031) (13556)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: wit/rood
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: 3 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: misschien; zit nu bij Anneke en Atelle
Kan bij kleine kinderen: onbekend, wrsch. niet
Kan bij grote kinderen: onbekend
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Deze knappe kerel heeft de looks van een stoere brok, maar de eerste dagen zagen we toch vooral zijn onzekere kant. Zo te zien aan zijn jasje (niet onberispelijk wit) had hij nogal wat streetlife achter de rug. Toen hij doorkreeg dat hij zich opeens geen zorgen meer hoefde te maken over zijn volgende maaltijd, zag je hem zienderogen ontspannen, hij meldde zich enthousiast als z’n brokjes geserveerd werden. Hij is inmiddels gecastreerd en het wordt tijd dat hij een brave huiskat wordt. Met tuin, dat natuurlijk wel.

Toen hij in de reguliere kattenverblijven arriveerde, kreeg  z’n onzekerheid weer even de overhand. Alles was vreemd en onbekend en hij vond alle nieuwe geluiden verontrustend. Hij trok zich terug in een krabmeubelholletje en vandaaruit ging hij kennismaken met zijn nieuwe wereld en alle nieuwe mensen die daarbij horen.

Inmiddels is hij tevoorschijn gekomen en hoe! Kijk eens wat een fiere kerel daar staat. Of ligt. Alleen bij onrust trekt hij zich terug, en natuurlijk voor slaapjes want dat moet natuurlijk ook gebeuren.

Hij deelt zijn verblijf met de jongedames Anneke en Atelle en dat gaat best goed (maar is geen garantie dat het ook met úw kat gaat accorderen).

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.