Katten Kia (2200302) (12667)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: rood

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: 3 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kleine kinderen: ja
Kan bij grote kinderen: ja
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Kia is de moeder van maar liefst vijf katertjes, de bende van 5. Ze heten Niro, Picanto, Stinger, Stonic en Rio. Alleen Picanto is nog beschikbaar. Kia heeft vast al eerder een nestje gehad, ze is een voorbeeldige moeder. heel zorgzaam en toegewijd.

Kia wil weer graag naar buiten. Ze is ontzettend lief, komt heel graag en vaak kopjes geven en dan vindt ze het heerlijk om geaaid te worden. Ze komt (nog) niet op schoot. Ze vindt iedereen aardig.

Kia wordt helemaal aangestoken door het speelse gedrag van haar zoontje Picanto. Ze rent achter een touwtje aan en tegen een balletje slaan op zijn tijd is ook leuk. Een stoeipartijtje af en toe met zoonlief slaat ze ook niet af.

Attentie. Deze kat zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat in het gastgezin.