Katten Kiezel (2101630) (09208)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: wit
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving


Leeftijd: geboren ongeveer 15 maart
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend, twijfelachtig
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: ja mits ervaren
Moet naar buiten: ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Kiezel is binnengekomen als bijzonder levendig jong knaapje en hoort na een flinke groeispurt inmiddels bij de “grote jongens”. Het is een prachtige witte kerel geworden! Toch voelt hij zich niks te groot om af en toe heerlijk te gaan liggen “tutten” op een zachte doek in zijn mandje… Even “me-time”! Eventjes rust.

Kiezel heeft een benijdenswaardige hoeveelheid energie en lijkt bijna onvermoeibaar. De prioriteit van Kiezel ligt duidelijk bij spelen: hij heeft veel energie en die moet verbruikt worden. Je hoeft maar naar hem te kijken en hij staat al op: ha, gaan we wat leuks doen? Hij wordt helemaal gelukkig van een hengeltje met iets spannends eraan waar hij fanatiek achteraan kan, hij vliegt z’n hele verblijf door.

Hij beschikt ook over een flinke dosis temperament; niet geschikt voor bij kinderen, en ervaring is gewenst. Hij mag niet getriggerd worden om met je hand te spelen, de focus moet op speelgoed liggen: hengeltjes, muisjes, balletjes, lichtje. Laat hem maar volop jaagspelletjes doen! Een hand is alleen om te aaien.

Je kunt deze knaap niet binnen gaan houden, daar zal hij ongelukkig van worden. Zijn energie moet een uitweg hebben en heeft ruimte nodig, hij moet er voldoende op uit kunnen. Hij zit al vanaf begin augustus bij ons en begint er genoeg van te krijgen, elke dag verloopt hetzelfde en het begint saai te worden. Hebt u de ruimte om deze schitterende witte knaap een leuk en interessant, uitdagend leven te bieden?

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.