Katten Kitty (2101752) (08127)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: schildpad

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: 6 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kleine kinderen: onbekend
Kan bij grote kinderen: ja
Moet naar buiten: ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Kitty is afgestaan omdat een van de kleinkinderen die regelmatig over de vloer komen, allergisch bleek. Er is met pijn in het hart afscheid genomen van de poes. We zoeken daarom een nieuwe liefhebber voor de poes. Ze was gewend om halve dagen alleen thuis te zijn en ze kon regelmatig de tuin in. Er waren geen andere huisdieren. Het is een vriendelijke poes die ook op schoot komt, ze speelt en ze gaat graag naar buiten.

Hoe makkelijk de poes ook in de omgang is, ze was wel een “moeilijke eter”. Ze hield niet van droge brokjes, en ook niet van natvoer. Dan wordt het ingewikkeld… Madam kreeg “soup” en snoepjes. Dat is geen volwaardig dieet dus we zijn met madam “in gesprek” gegaan om haar ook te laten wennen aan ander eten. Poezen zijn eigenwijs, maar wij ook en de aanhouder wint. We zijn met paté of mousse begonnen en inmiddels wijst ze brokjes ook niet meer af. Goed zo poes!

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.