Katten Knikje (2300567) (19553)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  4 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kleine kinderen: onbekend
Kan bij grote kinderen: onbekend, wrsch. wel
Moet naar buiten:  ja, volop, ook tuin uit
Speciale zorg: nee

Knikje is moeilijk te fotograferen; niet omdat hij bang is maar juist omdat hij níet bang is. Zodra je naar hem kijkt staat hij meteen op en snelt naar voren, met z’n neus bovenop de camera. Die neus mag er overigens best wel wezen, die is zijn handelskenmerk en zijn unique selling point: heerlijk, zo’n gezellige klodder!

Die neus steekt hij graag buiten de deur en steekt hij graag overal in. Als er iets te beleven valt staat neus er meteen bovenop. Knikje heeft een neus voor avontuur en wil graag veel naar buiten. Dat is dan ook de reden waarom hij afgestaan is: hij kon bij zijn eigenaar niet (meer) naar buiten. Hij komt uit een eenpersoons huishouden en was gewend om halve dagen alleen te zijn.

Het is een leuke, lieve en speelse kater. Hij komt ook op schoot voor een knuffelsessie. We zoeken een nieuw thuis voor hem waar hij zijn neus in uw zaken mag steken en waar hij ook volop vertier buiten kan vinden; hij zal u graag aannemen als portier. Prima gezinskat. Als u een fulltime baan buiten de deur heeft, dan zal een kattenluikje uitkomst moeten bieden.

Oh ja, die naam? Meneer heeft een knikje aan het eind van zijn staart, en niet zomaar een knikje maar een ferme dubbele knik in de vorm van een S-bocht. Hij houdt duidelijk niet van half werk! Als je dan toch een knoop in je staart probeert te leggen, dan ook maar meteen goed.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.