Katten Lamone (2200477) (14374)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: driekleurtje

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: 1 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kleine kinderen: onbekend
Kan bij grote kinderen: onbekend
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

We krijgen heel veel jongvolwassen poezen binnen, en Lamone is er een van. Er zitten momenteel opvallend veel driekleurtjes bij. Driekleurtjes Calica, Isola en Dacca zijn ook op de site verschenen. We kunnen gaan kwartetten! Ze zijn jong, ze zijn mooi, ze hebben allemaal een driekleurig jasje aan met wat variatie in de hoeveelheid wit, en het zijn allemaal jongedames.

Van Lamone weten we iets meer: ze heeft in een gastopvang gezeten waar ze haar kittens heeft grootgebracht. Het kroost is inmiddels groot genoeg om op eigen pootjes verder te gaan en mams is ook wel toe aan een eigen home.

Meer informatie volgt z.s.m.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.