Katten Linne (2200581) (13152)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met wit (gemarmerd)

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: 1 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: nee
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: nee
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin en liefst ook de tuin uit kunnen
Speciale zorg: nee

We krijgen zeer veel jonge poezen binnen die zwanger zijn of die met een nestje kittens gevonden worden. Het gaat allemaal naar gastgezinnen waar de kittens gesocialiseerd worden. De moedertjes komen van lieverlee terug, worden gesteriliseerd en dan gaan we een nieuw huisje voor ze zoeken. Linne is een van die moederpoezen. Ze was zelfs alweer krols; kunt u nagaan hoe snel het zich voortplant als we niet ingrijpen…

Linne is super-gestresst waardoor het moeilijk is om een goed beeld van haar te krijgen. Ze laat zich niet aanraken, doet lelijk naar alle andere katten die ze maar ziet, alles windt haar op, haar spanning loopt torenhoog op. Ze gaat dan ook grommen en je kunt ook een pets krijgen. Tijdelijke opsluiting in een hok brengt natuurlijk ook geen verlichting.

Heeft er iemand een plekje voor dit opgewonden standje? Iemand die weinig of geen eisen stelt, waar de poes flink naar buiten kan? Muizen weghouden/ontmoedigen? Er valt vast wel een baantje te verzinnen voor dit poezebeestje.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.