Katten Marshmallow (2201526) (16480)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten  alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  3 jaar
Kan bij honden: nee
Kan bij katten: nee
Kan bij kleine kinderen: waarschijnlijk wel
Kan bij grote kinderen: ja
Moet naar buiten:  echt afgezette tuin, of flink dakterras
Speciale zorg: doof

Marshmallow is geadopteerd geweest door haar vinders, maar ze weigerde om de andere katten des huizes te accepteren. Ze is niet bereid om haar woning te delen met andere huisdieren. Ze is verder stokdoof, zodat het geen goed plan is om haar vrij buiten te laten rondlopen. Ze hoort verkeer en gevaar niet aankomen. Ze kon op haar tijdelijke adres prima overweg met de kinderen. Ze komt graag op schoot liggen, zoals u kunt zien op de foto’s.

We zoeken voor Marshmallow een adres waar ze nog fijn de tuin in kan, maar dan moet die wel goed afgezet zijn. Een flink dakterras met wat groen zou eventueel ook nog kunnen. Een appartement met een (klein) balkon is waarschijnlijk wat te beperkt voor haar.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.