Katten Masso (2101637) (07888)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: volgt nog
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend, waarschijnlijk wel
Kan bij kleine kinderen: onbekend
Kan bij grote kinderen: ja
Moet naar buiten: ja, moet ook de tuin uit kunnen
Speciale zorg: nee

Masso is een imposante witte kater die rondliep in het buitengebied. Het wordt tijd dat hij een eigen baasje krijgt en een eigen home. Meneer heeft een duidelijke prioriteitenlijst. 1. Eten. 2. Eten. 3. En doe nog maar wat eten. Allemachtig, die jongen weet er wel raad mee. En als hij zijn bakje leeggegeten heeft, kijkt hij je aan alsof dat alleen maar z’n voorgerechtje was – waar blijft het hoofdgerecht? Leuk geprobeerd jongen! Een kerel met een gezonde hollandse eetlust, die mensen leuk vindt, goed hanteerbaar is, en nou blijkt hij ook nog uit zichzelf op schoot te stappen. Deze knaap gaat helemaal gelukkig worden als prima gezinskat.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.