Katten Mazuela (2300685) (20006)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  3 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: nee, ze heeft temperament
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Mazuela bleek bij binnenkomst over een chip te beschikken en wij dachten: eitje! Maar niks eitje, de chip bleek niet geregistreerd. Navraag bij verschillende dierenartsen die de chip mogelijk geplaatst konden hebben leverde ook niks op. Dus het spoor liep al direct dood. We hebben geen eigenaar gevonden en de eigenaar heeft zich ook niet gemeld.

Mazuela dacht er in het begin het hare van: ze was nogal uit haar humeur en brommerig. Dat mag; je zit niet voor je plezier in een asielhok. Na een weekje trok ze echter bij. Ze gaf kopjes en liet zich goed aaien. Ze wilde wel graag haar hok uit, en als je dat verhinderde kon je een pets krijgen. Ze is inmiddels gesteriliseerd en verhuisd naar de gewone kattenverblijven. En wat gebeurt er? Ze denkt: hehe, eindelijk verlost van het hok, ze doet een klein inspectierondje van haar verblijf en stapt direct op schoot… Helemaal opgelucht.

Poes voor ervaren mensen die haar goed kunnen “lezen”.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.