Katten Meisje (2200303) (11493)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: schildpad met wit (driekleur)

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: 3 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: nee
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

“Meisje” is bij iemand komen aanlopen en vervolgens naar ons overgebracht. Er is geen eigenaar gekomen terwijl ze die toch wel degelijk moet hebben gehad: ze bleek namelijk al gesteriliseerd te zijn. En dit “meisje” is een volwassen vrouw met een matrone-achtig voorkomen, ze heeft licht-weelderige rondingen waarvan gerust een paar onsjes af mogen. De zomer komt eraan en met deze winter-vetjes is ze net niet helemaal bikini-proof. Ze heeft in elk geval geen tekort gehad aan brokjes! Ze mag gaan fitnessen richting streefgewicht 4 kilo (laat Rubens het niet horen…). Gelukkig is Meisje ook wel een sportief typje: een hengeltje of laserlampje wordt beloerd, beslopen en gepakt. Zo verdwijnen die vetjes wel!

Meisje is een typisch driekleurtje: ze heeft een pittig kantje en weet heel goed wat ze niet wil. Gaat iemand dan toch nog door met bijvoorbeeld aaien, dan wil ze wel eens een tik uitdelen met een witgesokt pootje. Meestal is ze echter een lieve meid, die mensen begroet met talloze kopjes.

Dit fleurige, kleurige Meisje wil graag een nieuwe start maken. Het grappige witte puntje aan haar staart krijgt u er gratis bij.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.