Katten Merone (2300556) (20703)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: rood

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  1 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: liever niet
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: ja
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Merone heeft afscheid genomen van haar kroost, het grut staat op eigen beentjes. De jonge moeder is gesteriliseerd en is nu op zoek naar onderdak voor haarzelf. Lieve poes, tikkeltje onzeker in het begin.

De poes is even geadopteerd geweest maar het accordeerde jammer genoeg niet met de daar al aanwezige kat. Sindsdien botert het in het asiel ook niet zo met de katten waarmee ze haar verblijf moet delen. Ze is waarschijnlijk veel liever alleen.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.