Katten Misty (2000049) (00822)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: 2 jaar
Kan bij honden: nee
Kan bij katten: nee
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: ja, 12+, mits ervaren
Moet naar buiten: ja
Speciale zorg: pittig kantje

Misty is in mei bevallen van een prachtig setje kittens. Haar kroost is allang onder de pannen gebracht maar Misty zit nog steeds met smart te wachten op een eigen baasje. Het wachten valt haar lang en ze begint behoorlijk “in te kakken”, alsof ze er zelf niet meer in gelooft. Wij nog wel hoor! Maar daar hebben we wel u voor nodig.

Ze is een temperamentvolle jongedame van 2 jaar. Ze kan best fel uit de hoek komen, maar de laatste tijd wordt ze ook heel regelmatig op schoot gesignaleerd, waar ze in alle rust ligt te genieten en zachtjes geaaid wordt. Ze kan ook fantastisch spelen en geweldig goed jagen. Ze moet voldoende naar buiten kunnen. Ze kan helemaal niet overweg met andere katten en honden, ze moet beslist het enige huisdier worden. Ze is geen beginnerspoes, maar ze zou het nou toch wel heel erg waarderen als er iemand speciaal voor háár komt. Ze snakt naar een nieuwe start, heeft schoon genoeg van haar kooi. Gaat u deze poes een nieuw leven bieden?

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.