Katten Mysa (2102346) (10410)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met wit en zwart

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: geboren ongeveer 1 mei 2021
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: misschien
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: nee tenzij ervaren
Moet naar buiten: ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Mysa lijkt wel samengesteld uit meerdere katten: een vleugje cypers-grijs, wat wit, wat zwart en hier en daar een vlekje. Ook qua karakter heeft ze meerdere kanten. Mysa zoekt contact en is behoorlijk spraakzaam. Ze probeert zo veel mogelijk kopjes in zo kort mogelijke tijd te geven. Wat aaien betreft, is ze tegenstrijdig: ze wil het wel, maar vindt het ook spannend. De prikkels en opbouwende spanning kan ze op een gegeven moment niet meer aan. Dan wil ze wel eens een pets uitdelen. We hopen dat dit nog slijt en ze minder onzeker wordt. Vanwege haar onvoorspelbaarheid is ze niet geschikt voor kinderen.

Mysa is energiek en dol op spelen. Door het rennen, springen en jagen kan ze energie en spanning kwijt. Naar buiten kunnen is een absolute must in de toekomst.

Mysa zoekt een ervaren baasje, dat katten kan lezen en haar geduldig kan leren dat aaien niet eng is.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.