Katten Naddi (2300646) (20516)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  1 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: ja
Kan bij kleine kinderen: onbekend
Kan bij grote kinderen: ja
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Naddi is 20 mei binnengekomen als graatmager, vervuild en mank lopend katertje. Het zag er maar treurig uit. Hij had zó weinig voedsel weten te bemachtigen dat zijn lijfje begonnen was met het afbreken van zijn spieren, om toch maar aan voldoende eiwitten te komen om Naddi in leven te houden. De bespiering van zijn achterlijf was vrijwel verdwenen, vandaar dat hij mank liep. De arme jongen is net op tijd gevonden, anders had hij dit “avontuur” waarschijnlijk niet eens kunnen navertellen. Hij heeft de eerste week in ons asiel bijna alleen maar geslapen. Het buiten-vuil is eraf, hij weegt inmiddels een goeie 3 kilo, is nog steeds aan de slanke kant maar de bespiering is voldoende hersteld om niet meer mank te lopen.

Het is een bijzonder aardige, supersociale jonge knaap die met iedereen overweg kan. Hij is overduidelijk bij mensen opgegroeid en wordt graag aangehaald. Speelgoed is prima aan hem besteed, hij gaat er energiek mee aan de slag. Na het spelen moet er weer geknuffeld worden. Hij communiceert met grappige “prrrr”-geluidjes. Hij is bij bang poesje Lima gezet en dat heeft bijzonder goed uitgepakt. Lima vindt zijn aanwezigheid heel geruststellend en ze spelen zelfs samen. Als u twee jongvolwassen katten zoekt die goed met elkaar overweg kunnen, en u vindt het niet erg als een van de twee wat onzekerder is, dan kunt u zeker dit tweetal overwegen. Naddi neemt Lima wel op sleeptouw!

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.