Katten Nelleke (2200526) (12749)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  1 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kleine kinderen: onbekend
Kan bij grote kinderen: ja
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Nelleke is een van de vele moederpoezen die met kittens bij ons is binnengebracht. Zij heeft haar kindertjes in een gastgezin grootgebracht en is nu zelf ook toe aan een nieuw huisje. Het is een lieve, vriendelijke poes en ze is een goeie eter. Dat zien we graag, want die moedertjes steken veel energie in hun gezinnetje en moeten flink eten om op peil te blijven. Ondanks de vele brokjes ziet ze er nog best smalletjes en sprietig uit. Stug dooreten Nelleke! Ze is gesteriliseerd en u bent van harte uitgenodigd om te komen kennismaken met de jongedame.

Meer informatie volgt z.s.m.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.