Katten Nissan (2000343) (01628)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: wit, paar zwarte vlekken en zwarte staart

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: anderhalf jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kleine kinderen: ja
Kan bij grote kinderen: ja
Moet naar buiten: ja
Speciale zorg: nee

Nissan is de moeder van dochter Leaf en zonen Pivo, Pixo en Jikoo. Al haar kindertjes zijn al geadopteerd.

Ze heeft twee kanten: haar rechter zijkant is helemaal wit en haar linker zijkant heeft wat zwarte vlekken. Op haar kop heeft ze ook wat zwarte vegen meegekregen en een zwarte vlek. Haar staart is helemaal zwart en onder haar staart zit ook nog een zwarte vlek. En: ze heeft prachtige lichtgroene ogen. Een mooi, jong poesje!

U kent Nissan misschien nog van de foto op onze Facebookpagina, toen ze haar zwangerschapsecho kreeg en nieuwsgierig/verbaasd mee leek te kijken op het beeldscherm, en van de vele filmpjes die van haar en haar levendige kroost verschenen.

Nissan is een heel lief, rustig, ontspannen poesje. Ze komt veel kopjes geven, praat graag maar komt (nog) niet op schoot liggen. Ze is op z’n tijd heel erg speels, in d’r eentje of nu nog met haar twee kittens.

Attentie. Deze poes zit nog in een gastgezin. Als u interesse hebt in deze poes, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de poes in het gastgezin.