Katten Nitzo (2101301) (06972)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: 3 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kleine kinderen: onbekend
Kan bij grote kinderen: ja
Moet naar buiten: ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Nitzo is overduidelijk als gewone gezinskat opgegroeid. Bij binnenkomst bleek hij ook al gecastreerd te zijn. Hij is opvallend snel op zijn gemak in een nieuwe omgeving. Hij verstopt zich absoluut niet en gaat kordaat op een verkenningsrondje. Als je dan ook nog op je eerste middag in de reguliere kattenruimte prompt je opwachting maakt op een schoot, dan heb je het predicaat “gezinskat” volkomen verdiend. Vriendelijke, ontspannen kat, makkelijk in de omgang. Hij moet wel voldoende naar buiten kunnen.

Attentie: hij heeft woensdag 4 augustus een afspraak staan bij de dierenarts, voor een gebitsbehandeling. Maar u mag gerust al komen kennismaken.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.