Katten Norsu (2301468) (22225)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  3 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: onbekend
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin en liefst ook de tuin uit
Speciale zorg: chronische niesziekte, weinig last van

Wie van grote, indrukwekkende katers houdt, is bij Norsu helemaal aan het juiste adres. Het is een prachtige, fiere, stoere kerel. Hij is met een neus vol snot binnengekomen en we hebben het grotendeels weggekregen maar niet helemaal. Dat betekent dat het af en toe weer de kop kan opsteken.

De kerel voelt zich meer dan uitstekend en ziet er flitsend uit. Hij eet goed, gebruikt de krabpaal, gooit wat speelgoed rond en kijkt graag naar buiten. Het is een flinke kerel die nog niet gecastreerd was bij binnenkomst dus dat hebben wij alsnog gedaan. Hij heeft waarschijnlijk enkele jaren hoog genoteerd gestaan bovenop de “apenrots”, hij beschikte over enig temperament en hing de macho uit. Nu de hormonen op een lager pitje zijn gekomen, is hij stukken milder en hij is goed hanteerbaar. Toch is hij niet geschikt voor bij (jonge) kinderen, en je moet hem enigszins kunnen lezen dus enige ervaring is gewenst. Prachtkat! Welke liefhebber van imposante knapen komt hem gauw halen? Hij moet straks wel voldoende naar buiten kunnen.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.