Katten Oekje (2400343) (25913)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: schildpad

Kijken en adopteren

U kunt kittens, katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  2 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: liever niet
Kan bij kleine kinderen: onbekend
Kan bij grote kinderen: waarschijnlijk wel
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Aardige poes! Vriendelijk dingetje dat kopjes geeft en graag geaaid wordt. Ze spint en ze dabt met haar voorpootjes. Ze speelt enthousiast; van een hengeltje met veren wordt ze heel fanatiek. Ze vindt het helemaal geweldig en sleept het ding mee als haar prooi. Ze is een uitstekend jager. Ze kan ook hoge luchtsprongen maken. Als ze moegespeeld is gaat ze in een hangmatje liggen en wordt ze kroelerig.

Oekje is even geadopteerd geweest maar is teruggekomen omdat ze net iets te nadrukkelijk haar plek opeist tegenover andere katten. Het is leuker voor haar én voor andere katten als ze het enige poezebeestje mag zijn. Zijzelf hoeft niet zo nodig een andere kat om zich heen.

Verder nog meegekomen informatie: Oekje is een rustige, vriendelijke poes. Ze komt op schoot liggen. Ze vond het wel leuk om de tuin in te gaan maar dat hoefde echt niet lang. Was de achterdeur open dan maakte ze een rondje door de tuin. Was de achterdeur dicht dan vond ze het ook wel best. Een paar speelmomentjes per dag, een paar eetmomentjes per dag, en poes is tevreden! Geen veeleisende poes dus die de hele dag aandacht wil. Een makkelijk poeske, aangenaam gezelschap voor mensen die halve dagen van huis zijn.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.