Katten Osso (2200705) (13941)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  2 jaar
Kan bij honden: misschien wel
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: onbekend
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Osso is begin juni binnengekomen met een breuk in zijn rechter achterpoot. De breuk is vakkundig gezet met pinnen en een “buitenboord-spalk”. De breuk is netjes geheeld en recent mochten de pinnen eruit. Tegelijk werd meneer ook gecastreerd want dat moest nog gebeuren. De kans op ongelukken is trouwens kleiner als de dames en heren katten op tijd gecastreerd worden, want anders gaan hun hormonen met ze aan de haal en is het verstand ver te zoeken, laat staan hun voorzichtigheid. Osso gaat in elk geval niet meer achter de meiden aan. Hij is overigens opgegroeid met een herdershond in huis. Dat is natuurlijk geen garantie dat hij ook overweg gaat kunnen met úw hond.

Voor de rest kunnen we nog maar weinig zeggen over zijn karakter, want de arme jongen heeft tot nu toe alleen nog maar in een hok gezeten, want je moet natuurlijk niet te veel rondhopsen met een gebroken poot. Hij zal het prachtig vinden als hij eindelijk meer ruimte krijgt, en ook uw tuin zal hij enthousiast begroeten.

Meer informatie volgt z.s.m.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.