Katten Parma (2300691) (20342)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  1 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: wrsch. wel, deelt verblijf met Penne
Kan bij kleine kinderen: onbekend
Kan bij grote kinderen: onbekend
Moet naar buiten:  wrsch. niet
Speciale zorg: nee

Parma komt van hetzelfde adres als Penne. Ze kennen elkaar en het is mogelijk dat het binnenpoezen zijn (maar we weten dat niet zeker). We gokken erop dat ze het binnen prima gaan doen. Als u een koppeltje zoekt is dit een voor de hand liggende combinatie, maar ze zijn niet heel close dus ze mogen ook apart weg.

Parma was bij binnenkomst heel bang en nauwelijks benaderbaar, ze was het liefst in rook opgegaan. Gelukkig is dat haar niet gelukt want ze begint los te komen en ze is zeer de moeite waard. Ze vindt het in het begin allemaal heel spannend en bekijkt alles vanuit een verstopplek. Uiteindelijk komt ze een keer tevoorschijn. Met een lekkernijtje en een speeltje ontdooit ze. Ze laat zich zachtjes kriebelen op haar koppie, kinnetje en wangen en vindt het zichtbaar prettig. Ze ligt inmiddels ook vaker niet meer verstopt maar gewoon in het zicht. Ze geeft kopjes en je krijgt een neusje, er kan zelfs een rollebol van af. Een uitnodiging om op schoot te stappen slaat ze niet af, dus de jongedame zit flink in de vooruitgang. Lieve onzekere poes voor een rustig huishouden, enige ervaring gewenst.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.