Katten Poekie (2000704) (00889)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: schildpad met wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten vrijblijvend bezoeken aan Grasbeemd 17 in Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en zon- en feestdagen zijn wij gesloten.
Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: 5 jaar
Kan bij honden: onbekend, wrsch. niet
Kan bij katten: onbekend, wrsch. niet
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: onbekend, ze heeft geen ervaring met kinderen
Moet naar buiten: ja
Speciale zorg: nee

Poekie is afgestaan omdat haar eigenares niet meer voor haar kon zorgen. Poekie is gewend aan een eenpersoonshuishouden waar ook geen andere huisdieren waren. Ze kon veel naar buiten. Het is geen probleem als u een fulltime baan hebt. Een kattenluikje is dan wel prettig, zodat ze zelf haar uitstapjes kan regelen en niet te vaak en te lang binnen moet zitten.

Sommige poezen met deze kleuren hebben een neusrug die aan de ene kant felrood is en aan de andere kant zwart. De scheidslijn ertussen lijkt als met een lineaal aangebracht: scherp en kaarsrecht. Poekie heeft iets dergelijks maar dan aan de andere kant: bij haar is de nek volmaakt verdeeld in ene kant rood, andere kant zwart.

Poekie is een actieve poes die graag jaagt. Ze is redelijk op zichzelf, ze komt niet op schoot maar ze komt wel naast je op de bank liggen. Het lijkt ons een poes voor een rustig huishouden want ze is weinig gewend.