Katten Poppie (2101014) (07211)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met veel wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: 2 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: nee
Kan bij kleine kinderen: onbekend
Kan bij grote kinderen: ja
Moet naar buiten: ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Poppie heeft een nestje kroost grootgebracht. Het grut is oud genoeg om op eigen pootjes de wijde wereld in te gaan, en mams mag gaan uitrusten en haar eigen leven weer oppakken. We hebben haar inmiddels gesteriliseerd.

Poppie krijgt lekker veel eten en heeft zich vlot hersteld van de zwangerschap en de kraamperiode. Het is een heel lief poesje en ze wil graag deel gaan uitmaken van een nieuw gezin. Ze deelde haar verblijf met Tejo (inmiddels geadopteerd) maar is niet echt blij met andere katten. Tejo was verstandig en hoffelijk en gaf haar de ruimte; vermoedelijk zal Poppie liever de enige poes des huizes zijn.

Ze vindt het heerlijk om geaaid te worden en begint dan tevreden te spinnen. Ze komt naar je toe om haar knuffeltjes te halen. Heel lief poesje dat ook op schoot komt liggen.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.