Katten Porsche (2100234) (05757)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: 6 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: nee
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: nee tenzij 12+ en ervaring
Moet naar buiten: ja
Speciale zorg: nee

Porsche is hoogstwaarschijnlijk achtergelaten op een bungalowpark toen haar eigenaar vertrok. Het leven van baasje én poes nam een andere wending.

De dame is ongeveer 6 jaar en was al gesteriliseerd. De tante is niet zo heel gemakkelijk in de omgang. Ze moet helemaal niks van andere katten hebben, en laat ze daar nou helemaal mee omringd worden… We zijn nou eenmaal een asiel. Ze wordt er boos van, gromt en snauwt naar andere katten, en haar onbehagen reageert ze soms af op onze benen. Aan de manier waarop ze kopjes geeft kun je het soms al zien aankomen. Om de stress voor haar te reduceren hebben we haar een kooi gegeven waar ze geen directe buren heeft, anders loopt haar spanning te hoog op. Zo kan ze haar vriendelijke kant laten zien. Ze moet beslist het enige huisdier zijn.

Meer informatie volgt z.s.m.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.