Katten Renault (2400271) (26447)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens, katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  6 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kleine kinderen: ja mits rustig
Kan bij grote kinderen: ja mits rustig
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Renault is een hele lieve, bescheiden, rustige poes. Ze heeft drie zonen gekregen: Kadjar, Kangoo en Kerax. Ze was een fantastische moeder voor haar jongens!

Renault vindt het heel fijn als je haar zachtjes over haar kop aait en kriebelt onder haar kin. Ze komt zelf ook kopjes geven en zoals u ziet op de foto’s heeft ze wel iets met dozen, en haar kittens duidelijk ook. Ze kan goed overweg met rustige kinderen.

Ze is inmiddels verhuisd van het opvanggezin naar het asiel, heeft haar tweede vaccinatie gekregen en is gecastreerd. Ze heeft eventjes een “donut” om haar hals gehad, om te voorkomen dat ze aan haar buikwondje zou gaan prutsen. Zeg nou zelf: veel charmanter dan zo’n nare plastic kap! En minder hinderlijk. Inmiddels is ze verlost van dat ding en geniet ze van haar bewegingsvrijheid.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.